Storitve
Prodaja
 
Storitve

IZDELAVA INTERNET PREDSTAVITVENIH STRANI

Ukvarjamo se z izdelavo kreativnih spletnih strani oz. predstavitev. Naš moto je, da skupaj s stranko izoblikujemo celostno podobo podjetja ali ustanove, ki se želi predstaviti na Internetu.

Kvalitetno izdelana spletna stran, usklajena s celostno podobo, s pomembnimi osnovnimi informacijami ali podrobnimi podatki in opisom dejavnosti podetja je lahko še kako pomemben korak pri prvem navezovanju stikov s poslovnim partnerjem.

Zavedati se morate, da lahko Internet izkoristite za oglaševanje, ponudbo, prodajo..., lahko pa tudi samo za prikaz svoje prisotnosti v poslovnem svetu tako doma kot tudi v tujini.

V primerjavi z drugimi mediji je izdelava in vzdrževanje spletne predstavitve praktično zanemarljiv strošek. Za primer naj vam omenimo, da oglas v časopisu stane mnogo več kot pa na vaših spletnih straneh. Pa še viden je dlje časa.

Zaradi lahke dostopnosti, uporabnosti in možnosti pridobivanja vseh mogočih informacij ter možnosti medsebojnega komuniciranja je Internet postal del načega vsakdana.

Če želite svojo prisotnost na Internetu ne oklevajte, odločite se sedaj, da vas vaša konkurenca ne prehiti.


ARHITEKTURNA VIZUALIZACIJA IN 3D ANIMACIJA

Na podlagi načrtov stanovanjske hiše, poslovnega objekta, ipd., vam izdelamo vizualizacijo objekta. S pomočjo 3D objekta boste dobili boljšo predstavo kako bo objekt, ko bo zgrajen, tudi izgledal. To pa še ni vse. Da boste dobili popolno predstavo, kako bo objekt izgledal v prostoru vam izdelamo 3D animacijo objekta.

Animacijo vam lahko shranimo na CD-R medij v avi formatu ali pa vam posnamemo animacijo na video kaseto. Seveda pa vam lahko posamezne inserte animacije tudi natisnemo v črnobeli ali barvni tehniki visoke kvalitete vse do formata A0.

Želim več informacij o ...

 
 


Na vrh strani

 

© Copyright 2001 I NET s.p. Vse pravice pridržane.
Pišite nam.